واردات وتولید محصولات فولکس واگن در ایران | بلاگ

واردات وتولید محصولات فولکس واگن در ایران

ساخت وبلاگ
واردات وتولید محصولات فولکس واگن در ایران

واردات و حتی تولید محصولات فولکس واگن در ایران تصویب شده است و مدل سدان پاسات اولین محصول مدرن فولکس واگن در ایران خواهد بود.
مردم کشورمان نیز مانند بسیاری از کشورهای جهان با مدل فولکس واگن روبرو شدند. این خودرو به همراه مدل کاروانی (مینی بوس) سالهاست که در کشور ما حضور دارد و حتی اکنون پس از گذشت تقریباً نیم قرن ، در مدل های کلاسیک جذابیت های خود را حفظ می کند.
پس از واردات نسبتاً موفق بیتلز ، فولکس واگن در اواخر دهه 50 با مدل های گلف و پاسات با موجی از واردات خودروهای خارجی به ایران بازگشت. نسل اول پاسات ، B1 ، در سال 1973 با نام تجاری B1 راه اندازی شد و تا سال 1981 در تولید باقی ماند. با نسخه 1976 این خودرو محصولی مدرن و با طراحی زمینه بود که فرصت چندانی برای حضور در ایران نداشت. انقلاب و ممنوعیت واردات خودروهای خارجی؛ اما با استقبال خوبی روبرو شد.
در حال حاضر ، فولکس واگن هشت نسل از پاسات را معرفی کرد که آخرین مدل آن از سال 2015 وارد بازار جهانی شد. این ماشین با حروف مختلفی مانند داشر ، کوانتوم ، سانتانا ، کورسایر ، مگاتون و کارات به کشورهای مختلف ساخته و تحویل داده می شود. همچنین در نسخه طولانی تر با گزینه های لوکس به نام پاسات CC در آلمان ، چین و روسیه عرضه می شود.
فولکس واگن پاسات با ظاهری اندک و تفاوت جزئی در بازار آمریکا به فروش می رسد و احتمالاً با یک مقام رسمی در اروپا وارد ایران می شود. مدرن پاسات دارای دو نوع بدنه ، یک سدان چهار درب و یک استریو (نوع) است که به دلیل بی تفاوتی نسبی مردم در کشور ما به ایستگاه اتومبیل ، اکنون با یک مدل سدان در دسترس خواهد بود.
در مقایسه با نسل های قبلی ، پاسات جدید کمی بزرگتر است ، در حالی که چند سال پیش در پشت مرسدس C کلاس و BMW 3 سری قرار داشت. وی در حال حاضر در تلاش است تا در گروهی از سدان های خانوادگی و طبقه متوسط ​​مانند تویوتا کمری به رقابت بپردازد. این خودرو علاوه بر انواع موتورهای بنزینی و دیزلی ، با نسخه GTE در بازارهای جهانی عرضه خواهد شد که با نیروگاه های هیبریدی همراه خواهد بود و امیدواریم با توجه به تخفیف مالیاتی تعیین شده در آینده نزدیک شاهد واردات به کشورمان باشیم. و هزینه های گمرکی
ظاهر در طراحی و بدنه
نسل جدید پاسات مبتنی بر پلتفرم MQB است که شامل اتومبیل های گلف ، تیگون و آئودی A3 نیز می شود. انتشار پاسات جدید نویدبخش تغییر زبان طراحی فولکس واگن در سالهای آینده است؛ از آنجا که بی تفاوتی و سادگی گذشته تا حدودی بهبود یافته است ، و اکنون با کمی انتقام و البته چاشنی مجلل ، از هر زمان دیگری جذاب تر به نظر می رسد.

فولکس واگن پاسات
چراغ های مربعی پاسات طرحی جدید ایجاد کرده اند که به همراه نوار LED برای نور روز ، از نسل های قبلی مدرن تر و کارآمد تر خواهد بود. این خودرو هنوز هم از یک شیشه جلو ساده و خط سه خط فولکس واگن معمولی استفاده می کند. اما کمی مناسب تر بودن اندازه چراغ ها کم است. سپر جلو ، اگرچه ساده است ، اما بسیار مناسب در شیشه جلو اتومبیل قرار می گیرد و در نگاه اول شبیه ابتکار عمل نیست. به لطف طراحی سه قسمتی و سوئیچ LED ، تقارن نسبی و جذابی با قسمت بالا دارد. طبق معمول طراحی فولکس واگن ، کاپوت پاسات هنوز فاقد خطوط حجمی حجمی پیچیده است و تنها یک لبه بیرون زدگی کوچک در لبه های چرخ ها دارد.

در نمای جانبی ، طراحی محافظه کار با خطوط هنری همراه است ، به طوری که می توانیم یک فضای مناسب را بخصوص در بخشی که با دستگیره ها و پدال پایینی درب در ارتباط است ، ببینیم. از انتهای منبع اصلی نور تا لبه پنجره ها ، از خطوط حجم با فرمول سنتی استفاده شده است که به همراه دایره در اطراف بالها با عزت و به طور طبیعی قدیمی به نظر می رسند. پاسات  مدرن مطمئناً یک ماشین سریع نیست؛ اما با شیب مخصوص پنجره عقب و کوتاه شدن در صندوق عقب ، این احساس را به بیننده می بخشد.
شاید مدرن ترین قسمت بدنه پاسات پشت خودرو باشد. طراحی تمام لامپ های LED با دو نوار مورب و خطی بسیار شبیه محصولات آئودی است؛ علاوه بر این ، موقعیت های عضلانی و زاویه ای زیر نور سهم بسزایی در نمایندگی گسترده و گسترده شخصیت پاسات داشته است. اگرچه نمای کلی این قسمت از خودرو تا حدودی منسوخ و شبیه به خودروهای آمریکایی دهه 2000 است ، اما قرارگیری موفق در اگزوزهای ذوزنقه ای از دو جهت و استفاده از باند باریک لامپهای ترمز در کنار آن به یکنواختی طراحی کمک کرده است. ،
ابعاد پاسات شامل طول 4767 متر ، عرض 1832 متر ، ارتفاع سقف 1456 متر و چرخ دستی 2791 متر است.
داخلی و داخلی
سادگی پاسات از خارج غیرقابل انکار است و به خصوص در مقایسه با رقبای آسیایی خود سعی در حفظ کرامت و شخصیت خود دارد که البته محبوبیت چندانی هم ندارد. اما در فضای داخلی ما با ترکیبی از سادگی و دوراندیشی روبرو هستیم که نه تنها برخلاف معروف ترین اتومبیل های این کلاس ، آرامش بخش و تا حدودی لوکس به نظر می رسد. در ورودی پاسات یک صفحه نمایش 6.5 اینچی و یک شماره گیری بلند بیش از هر چیز توجه بیشتری را به خود جلب می کند. بیشتر داشبورد مانند یک شیشه جلوی سنتی فولکس واگن است که دارای نوارهای کرومی براق است. در عین حال ، سبک طراحی این بخش علاوه بر زیبایی ، باعث می شود مجاری هوا در سیستم تهویه مطبوع به خوبی پنهان شود.
کنترل پنل مجهز به فناوری آکتیو اینفو دیسپلی است که اندازه آن 12.3 اینچ و وضوح تصویر 1440 x 540 پیکسل است. این قسمت بسیار شبیه به داشبورد آئودی TT است و احتمالاً فقط در مدل هایی با طیف گسترده ای از گزینه ها موجود خواهد بود ، بنابراین در مدل های استاندارد پاسات فقط از یک کیلومتر شمار و یک سنسور استوانه ای دستی استفاده می شود.

yadakyarفولکس, واگن, سدان, پاسات ,مدرن, گلف ,کوانتوم ,...
ما را در سایت yadakyar دنبال می کنید

نویسنده : mohammadreza fallah بازدید : 244 تاريخ : 24 خرداد 1399 ساعت: 10:0 قبل از ظهر